Vállalati verzió

Vállalati verzió

Megszokott Office modern köntösbenKipróbálom

A csomag főbb előnyei

Megszokott környezet

Megszokott környezet

A felület igazodott a legújabb rendszerekhez, de a klasszikus eszközök változatlanul elérhetők és a megszokott módon használhatók. Minden fontos funkciót megtalál a telepített és az online verzióban is.

Bárhol szerkeszthet

Bárhol szerkeszthet

Az Office 2019-et összesen 5 PC-n vagy laptopon és akár 5 tableten, mobiltelefonon is elérheti, így legfontosabb dokumentumait valóban bármikor, bárhol szerkesztheti.

Hatalmas tárhely

Hatalmas tárhely

A dokumentumok közvetlenül a programból 1 TB tárhelyre menthetők, amit bárhonnan, akár böngészőből is elérhet. Az elmentett dokumentumok korábbi verziói is egyszerűen visszakereshetők.

Online Office

Online Office

Nem probléma, ha épp nyilvános helyen tartózkodik és sürgősen módosítani kell egy dokumentumon. Az Online Office-ban hasonló környezet várja, mintha csak az irodai gépe előtt ülne.

Legszükségesebb alkalmazások

Legszükségesebb alkalmazások

A telepíthető verzióban megtalálja azokat a programokat, amire a leggyakrabban szüksége lehet. A Word, az Excel vagy a PowerPoint mellé még az Outlook levelező, a Publisher kiadványszerkesztő alkalmazás és a OneNote multimédiás jegyzettömb is a csomag része.

Kipróbálható verzió

Kipróbálható verzió

Ne vágjon bele vakon. Próbálja ki az Office legújabb verzióját, tesztelheti és teljesértékűen használhatja! Az Office 2019 a régebbi verziókat nem frissíti, hanem azok mellé települ, így összehasonlíthatja a korábbi kiadással is.

Tesztelje 30 napig ingyen, kötelezettség nélkül!

Kérje ingyenes bemutatónkat és telepítse a 30 napos próbaverziót!

Kipróbálom

A csomag tartalma

 • Alkalmazások bárhol (Online Office) Office_1w

  A népszerű Word, Excel, PowerPoint, Outlook és OneNote alkalmazásokat telepítés nélkül, online is bármikor bárhonnan elérheti, így a legfontosabb fájlok csupán egyetlen kattintásra vannak. Az online verzióban dokumentumai minden változáskor automatikusan mentésre kerülnek a OneDrive tárhelyre.

 • Multimédiás szövegszerkesztő (Word 2019) Word_1

  A Word 2019 kibővíti a klasszikus szövegszerkesztőt az internet felé. Online videók (például Youtube prezentációk) beszúrásával még élőbbé teheti tartalmait. Az OneDrive-ra mentett dokumentumainak módosítását, szerkesztését bármilyen másik eszközön megnyitva is ugyanonnan folytathatja, ahol korábban abbahagyta. Az új nézetben gyorsan tudja átfutni a dokumentum szövegét, így az olvasás még kényelmesebb. Sőt közvetlenül a Worldben készíthet és szerkeszthet PDF-eket is.
  További újdonságok >>

 • Hatékonyabb táblázatkezelés (Excel 2019) Excel_1

  Használja hatékonyabban a táblázatkezelőjét a legújabb verzióban! A cellák kitöltése gyorsult, egy komplett oszlop kitöltése pár pillanat alatt elvégezhető a Villámkitöltéssel. A gyorselemzés funkcióval azonnal megkapja a kívánt végeredményt vagy diagramot. A munkafüzetek több ablakba állításával kényelmesebben dolgozhat akár több monitoron is. A diagramok készítése még egyszerűbb, a kimutatások előállítása hatékonyabb lett.
  További újdonságok >>

 • Kényelmesebb prezentáció (PowerPoint 2019) PowerPoint_1

  Az új PowerPoint segítségével hatékonyabban tarthatja kézben a prezentációk menetét. Az Előadói nézettel egyszerűbben és jobban kezelheti a diáit, látványosabb és izgalmasabb előadásokat állíthat össze nézői számára. Az új Mix funkcióval az interneten tartott prezentáció lényegesen interaktívabbá válik, a nézők könnyebben elérhetik a szükséges információkat, linkeket. A prezentáció grafikáinak elkészítésében pedig számos eszközzel egyszerűsítheti a korábbi műveleteket, például az objektumok igazítását, egyesítését.
  További újdonságok >>

 • Fájltárolás és megosztás (OneDrive Vállalati verzió) OneDrive_1

  A OneDrive Vállalati verzió tárhelyén 1 TB kapacitásig bármilyen fájl elhelyezhető és megosztható másokkal. A Sharepoint szolgáltatás segítségével a fájlok különböző verziói is összhangban tarthatók, elvethetők vagy megőrizhetők, így pontosan nyomon követhetők a munkafolyamat egyes lépései.

 • Gyorsabb levelezés (Outlook 2019) Outlook_1

  Az új Outlookkal a levelezés is felgyorsul. Külön betekintés helyett már a levél fejlécében beleolvashat a levél tartalmába, vagy azonnal választ is küldhet egy ablakon belül. A hatékonyabb olvasást segíti az egyszerű szűrő, amivel egy kattintással válthat az olvasatlan és az összes levél áttekintése között. A partnerek adatait ezentúl egy ablakban, kényelmesen áttekintheti anélkül, hogy kinyitná az adatlapját. A naptárba akár az aznapi és másnapi időjárást is megtekintheti.
  További újdonságok >>

 • Egyszerűbb kiadványszerkesztés (Publisher 2019) Publisher_1

  A céges kiadványszerkesztéshez sem kell komplikált tervezőprogramokat használnia. A Publisher segítségével egyszerűen készítheti el meghívóit, plakátjait, képeslapjait, céges megjelenését. Az új verzióban számos látványos effektus szolgálja a látványosabb és hatékonyabb külsőt. Ha kifejezetten fotónyomtatásra készíti elő az anyagot, erre külön funkció segíti a munkát. A képek cseréje vagy egyidejűleg több fotó beillesztése is sokkal egyszerűbb lett, mint a korábbi verziókban.
  További újdonságok >>

 • Multimédiás jegyzettömb (OneNote 2019) OneNote_1

  A OneNote-tal bárhol, bármikor feljegyezheti és rendszerezheti az ötleteit. A telepíthető verzióban akár videót rögzíthet, vagy weboldalakból készíthet pillanatképet, amiben kiemelheti a lényeges információkat. Tableten vagy telefonon felskiccelheti a vázlatát az ujjával, vagy épp ellenőrizheti az aznapi teendőlistát. A korlátlan méretű lapokon képet, hangot, videót is tárolhat, amit megoszthat más kollégákkal. A korlátlan méretű lapokon bármilyen multimédiás tartalom vagy akár Excel tábla is elhelyezhető, rendszerezhető.

Képek a programból

(Kattintson egy képre a nagyobb méretben való megtekintéshez)

Próbálja ki 30 napig ingyen!

Töltse ki az adatokat és kollégáink elküldik Önnek a próbaverzióhoz szükséges információkat!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Fontos: a próbaverzió egy hónapra, 25 felhasználóra szól és a Vállalati Prémium verziót tartalmazza!

A próbaverzió lejártát követően a csomag nettó ára 9,00 € (éves elfizetés esetén egy hónapra), illetve 11,20 € (havi fizetés esetén). A csomag vásárlását a próbaverzióba való belépést követően végezheti el.