Vállalati Prémium verzió

Vállalati Prémium verzió

A leghatékonyabb csoportmunkaKipróbálom

A csomag főbb előnyei

Legteljesebb verzió

Legteljesebb verzió

A hatékonyabb munkához ne érje be kevesebbel, ha a legtöbbet is kaphatja: a klasszikus Office maximalizmusát a közösség erejével ötvözve.

Korlátok nélkül

Korlátok nélkül

Bárhol és bármikor dolgozhat bármilyen eszközön, akár böngészőből is. Dokumentumai mindig, mindenhol elérhetők lesznek.

Hatalmas tárhely

Hatalmas tárhely

Minden felhasználó bármikor és bárhonnan elérhető, 1 TB megosztható tárhelyet kap a kényelmesebb munka érdekében.

Vállalati levelezés

Vállalati levelezés

Saját cégnévvel küldhet emaileket, létrehozhat levelezési csoportokat, az 50 GB-os postaládába beérkező leveleket többszintű vírus és spamszűrő védi.

Legújabb Office

Legújabb Office

Felhasználónként akár öt gépre is telepítheti az irodacsomag legújabb verzióját, így mindig a legfrissebb és legmodernebb kiadást használhatja.

Közösségi munka

Közösségi munka

Egy ablakban szerkeszthet dokumentumot a kollégákkal, beszélgethet velük HD minőségben vagy oszthat meg tartalmat a közös üzenőfalon.

Próbálja ki 30 napig ingyen!

Kérje ingyenes bemutatónkat és próbálja ki az Office-t korlátok nélkül!

Kipróbálom

A csomag tartalma

 • Alkalmazások bárhol (Online Office) Office_1w

  Az online verzióban bármikor bárhonnan elérheti a népszerű Word, Excel, PowerPoint, Outlook és Onenote alkalmazásokat, hogy a legfontosabb fájlok a váratlan helyzetekben is kéznél legyenek. Bárhol is szerkeszti, módosítja őket, a OneDrive tárhelyen automatikusan mentésre kerülnek.

 • Multimédiás szövegszerkesztő (Word 2019) Word_1

  Lépjen túl az egyszerű szövegszerkesztőn! A Word 2019-cel izgalmasabb és élőbb tartalmakat készíthet, amelyeket akár online videók (pl. Youtube prezentációk) beszúrásával is színesíthet. A OneDrive a dokumentumkezelés szabadságát biztosítja, az új nézetben villámgyorsan és kényelmesen nézheti át dokumentumait, és bármilyen eszközön javítja, módosítja vagy szerkeszti is azokat, automatikusan mentésre kerülnek, hogy később ott folytathassa a munkát, ahol abbahagyta. Sőt akár közvetlenül a Wordben PDF-eket is létrehozhat és szerkeszthet.
  További újdonságok >>

 • Hatékonyabb táblázatkezelés (Excel 2019) Excel_1

  Emelje magasabb szintre a táblázatok kezelését! A legújabb verzióban lendületesebben írhatja be a cellák adatait, a Villámkitöltéssel pedig néhány pillanat alatt akár egy komplett oszlopot is tartalommal tölthet meg. Készítsen egyszerűbben és gyorsabban diagramokat, kimutatásokat a gyorselemzés funkcióval vagy használja a munkafüzeteket több ablakban, akár több monitoron is, hogy még hatékonyabban dolgozhasson.
  További újdonságok >>

 • Kényelmesebb prezentáció (PowerPoint 2019) PowerPoint_1

  Felejtse el az unalmas prezentációkat! Az új PowerPointtal minden eddiginél izgalmasabb, interaktívabb és hatékonyabb előadásokat készíthet. Az Előadói nézettel játszva és gyorsabban kezelheti a diákat, az új Mix funkcióval pedig az online előadások hatékonysága növelhető, mert a nézők könnyebben érhetik el az információkat és linkeket. Az új PowerPointban számos eszköz segíti a látványosabb prezentáció megalkotását is.
  További újdonságok >>

 • Gyorsabb levelezés (Outlook 2019) Outlook_1

  Az új Outlookkal a levelezésen is sok időt spórolhat, hiszen gyorsabb lett a levelek és a partneradatok áttekintése. Már a fejlécben beleolvashat a levelek tartalmába, adott ablakon belül választ is küldhet, egyetlen kattintással válthat az összes és az olvasatlan levelek között, de a naptárban akár az aznapi és a következő napi időjárást is megtekintheti.
  További újdonságok >>

 • Egyszerűbb kiadványszerkesztés (Publisher 2019) Publisher_1

  A céges kiadványszerkesztéssel sok pénzt és időt spórolhat, hiszen a Publisherrel nehézség nélkül készítheti el meghívóit, plakátjait, képeslapjait vagy akár céges megjelenését is. Játszi könnyedséggel cserélhet képeket, az effektekkel még látványosabb és hatékonyabb külsőt alakíthat ki, a külön erre a célra szolgáló funkcióval pedig kifejezetten fotónyomtatásra is előkészíti az anyagot.
  További újdonságok >>

 • Fájltárolás és megosztás (OneDrive Vállalati verzió) OneDrive_1

  A OneDrive Vállalati verzióban óriási, 1 TB kapacitású tárhelyen tárolhatja vagy oszthatja meg adatait. A Sharepoint szolgáltatással pedig a fáljok különböző verziói is összhangban tarthatók, elvethetők vagy megőrizhetők, így pontosan nyomon követheti a munkafolyamat egyes lépéseit.

 • Vállalati levelezés (Exchange Online) Exchange_1

  A Vállalati levelezésben minden felhasználó számára 50 GB-os postafiók biztosított, amelyből akár 25 MB-os leveleket is küldhet vagy fogadhat. Az Exchange Online és az Outloook Web App pedig bámulatosan rugalmassá teszi a levelek kezelését és csoportosítását.

 • Online konferenciák (Skype Vállalati verzió) Skype_1

  A Skype Vállalati verzióval könnyedén tarthatja a kapcsolatot kollégáival vagy üzlettársaival és akár Skype ismerőseit is gond nélkül elérheti. Ossza meg asztalát, prezentációját akár több száz résztvevővel vagy adja át az irányítást az értekezlet egy tagjának egyszerűen.

 • Közösségi hálózat (Yammer) yammer_1

  A Yammer segítségével egy privát, céges közösségi felületet alakíthat ki, ahol a zárt csoport tagjai egyeztethetnek a közös projektekről, képeket, információkat oszthatnak meg, sőt hozzászólhatnak és lájkolhatnak is.

 • Közös munkafelület (Sharepoint) Sharepoint_1

  A Sharepoint egy közös webfelület, ahol a dokumentumokat a projektben részt vevő munkatársak akár egyidejűleg is szerkeszthetik. A módosításokat mindenki azonnal láthatja és hozzá is szólhat a változtatásokhoz. Nem kell többé e-maileket küldözgetni vagy pendrive-okon tárolni az információkat.

 • Abszolút védelem (Exchange Online Protection) Exchange_1

  Levelezése biztonságáról többszintű vírusvédelem és spamszűrő gondoskodik. Nem monitorozhatják e-maileit reklámcélokból. Az abszolút védelem frissítése pedig a rendszer alapszolgáltatásának része.

 • Multimédiás jegyzettömb (OneNote 2019) OneNote_1

  Nincs több elfelejtett információ vagy világmegváltó ötlet! A OneNote-tal bárhol, bármikor feljegyezheti és rendszerezheti gondolatait. A telepíthető verzióban akár videót rögzíthet, vagy weboldalakból készíthet pillanatképet, amiben kiemelheti a lényeges információkat. Tableten vagy telefonon felskiccelheti a vázlatát az ujjával, vagy épp ellenőrizheti az aznapi teendőlistát. A korlátlan méretű lapokon képet, hangot, videót, multimédiás tartalmat vagy Excel táblát is tárolhat, amit megoszthat kollégáival.

 • Online naptár és feladatok (Outlook Web App) Outlook_1

  Szervezze meg néhány gombnyomással az értekezleteket, megbeszéléseket, konferenciákat! Az online naptár segítségével játszi könnyedséggel foglalhat tárgyalót, állíthat be feladatokat, akár időpontra vagy befejezettségi állapotra lebontva. A kényelmesebb munkavégzéshez akár extra állományokat is beszúrhat a OneDrive-ról.

Képek a programból

(Kattintson egy képre a nagyobb méretben való megtekintéshez)

Próbálja ki 30 napig ingyen!

Töltse ki az adatokat és kollégáink elküldik Önnek a próbaverzióhoz szükséges információkat!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Fontos: a próbaverzió egy hónapra, 25 felhasználóra szól és a Vállalati Prémium verziót tartalmazza!

A próbaverzió lejártát követően a csomag nettó ára 10,70 € (éves elfizetés esetén egy hónapra), illetve 13,30 € (havi fizetés esetén). A csomag vásárlását a próbaverzióba való belépést követően végezheti el.